Posted by : fandi Khamis, 28 Julai 2011

salam semua.

pada malam semalam bermula jam 10 malam saya dan beberapa orang rakan membuat satu outing secara kumpulan kecil. ia adalah outing yang tidak dirancang. hanya untuk meluangkan masa pada waktu malam. tema pada malam tersebut adalah "slow shutter" yang mana merakam gambar menggunakan shutter speed yang amat perlahan.

selain itu juga kami juga merakam potret dengan konsep seram. rakan saya dijadikan model pada malam tersebut dan dia memakai topeng hantu dan jaket sebagai prob. jom layan gambar =)


 gambar di atas adalah gambar asal tanpa di edit. gambar di bawah ni pula telah di edit bagi memberi kesan seram pada gambar. di edit menggunakan PICASA.

semoga terhibur. kesemua gambar dirakam menggunakan kamera kompak dengan menggunakan mode manual. semoga terhibur =)

ON

5 Responses so far.

 1. Janggel says:

  Semua gambar cantik!!!

 2. Janggel says:

  Semuanya cantik!

 3. Nida says:

  Macam hantu dalam scary Movie..hehe.. NICE JOB!!!!!!!

 4. A FUN DEE says:

  tq semua.. semoga dapat idea pasni nak buat =)


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography