Posted by : fandi Jumaat, 15 Julai 2011

rasanya tak terlambat lagi saya nak ucapkan selamat hari jumaat. penghulu segala hari. semoga hari-hari anda cerita dan dirahmati Allah.. weekend ni apa cerita? mesti ramai yang ada aktiviti terutama dengan keluarga ataupun rakan-rakan.

agak lama juga tak berkongsi tips2 terbaru kepada pembaca sekalian. insyaAllah saya akan berkongsi tips2 apabila kekangan kerja berkurangan. buat masa ni memang tidak berkesempatan. hanya sempat post gambar-gambar untukk tatapan semua. mungkin dengan gambar-gambar tersebut kawan-kawan juga dapat belajar sesuatu dan juga dapat memperbetulkan saya.

komen-komen amat dialukan untuk berkongsi pendapat dan ilmu masing-masing.

selamat hari jumaat dan selamat berhujung minggu =)

sekian


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography