Posted by : fandi Rabu, 31 Oktober 2012

Assalamualaikum

Setelah sekian lama tak update blog akhirnya saya kembali semula dan kali ini korang semua akan saksikan perubahan sedikit demi sedikit pada blog ini. Perubahan yang paling utama adalah dalam bentuk penulisan. Insha Allah penulisan pada entry-entry yg akan datang akan lebih biasa dan tidak terlalu formal macam yang sebelum ni. disebabkan kebanyakan yang datang membaca blog ni dari Malaysia jadi lebih mudah nak faham dengan gaya bahasa harian atau bahasa pasar.

selain itu jugak saya akan mengubah template blog ni dalam masa terdekat jadi mungkin masa korang tengah baca2 tu banyak perubahan tengah berlaku.. saya plan nak buat yang lebih mesra pengguna..

ha lagi satu saya harap korang sume dapat like page baru saya di facebook yang lebih kepada Kedai Gambar saya..


page ini lebih kepada aktiviti dan produk-produk kedai saya yang selalu saya update.

dan seterusnya setelah lama menyepi dari contest saya akan menganjurkan satu lagi contest bergambar dan seperti biasa saya suka menganjurkan format contest yang berbentuk gambar dan penceritaan.. dan hadiah menarik bakal diterima oleh pemenang.. sila tunggu ye :)

sebarang komen atau pertanyaan amat dialu-alukan bolehlah emailkan kepada saya di afundee.photography@gmail.com

Salamsila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography