Posted by : fandi Selasa, 1 Januari 2013

Assalamualaikum semua.

Pertama sekali saya ingin mengucapkan selamat tahun baru 2013 kepada semua Follower, pembaca dan sesiapa sahaja yang mengenali saya. Semoga kedatangan tahun baru ini akan memberikan sinar baru kepada korang semua =)

Pada entry pertama tahun baru ni saya nak kongsikan gambar job terakhir 2012 yang saya rakam pada 25 haribulan 12 ( Hari Krismas) iaitu Majlis Pertunangan Dr Nur Marisya bersama pasangannya saudara Muhammad yang berlangsung di Kg Baru KL.

Majlis berlangsung dengan meriah dan harmoni dan pihak keluarga kedua-dua pihak juga sangat sporting dan banyak membantu saya dalam mendapatkan shoot2 yang menarik. Saya kongsikan beberapa shots yang  pada saya menarik.Tahniah buat kedua pasangan dan semoga hubungan pertunangan ini akan berakhir ke jinjang pelamin.


Berminat untuk merakamkan momen bermakna bersama saya? Hubungi saya di 0134553504 atau email afundee.photography@gmail.com untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej fotografi atau yang berkaitan.


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography