Posted by : fandi Khamis, 9 Julai 2015Yeah akhirnya. Ada gak pos pasal fotografi. Hehe. Okay aku nak kongsi pasal portable photobooth white yang aku baru beli baru2 ni.

Apa yang best ngan benda ni ialah ia sangat ringan, harga oun murah dan boleh dilipat sehingga saiz kecil. Bila buka tinggi dia je dah 2.4meter.

Sebab aku beli ialah lepas ni wife aku nak hasilkan tudung jenama sendiri. Jadi aku ada gak set studio besar tapi malas nak buka pasang dan makan ruang yang besar. Dengan guna benda ni aku boleh setup utk mini white studio hanya 5-10 minit je.

Dan untuk fotografer yang selalu ambil job shoot baju atau tudung memang perlu beli benda ni. Simple setup je. Xperlu sampai bawak satu set backdrop + stand yang saiz sampai 3x6 meter tu. Memang sarat.

Kekurangannya benda ni sesuai shoot utk half - body sahaja. Dan boleh shoot max 3 orang dalam satu masa. Kalau nak shoot full body kena tambah kain/kertas putih besar kat lantai. Baru boleh dapat full white.

So sape nak tau aku beli kat mana boleh roger 0134553504. Rege seratus lebih je

Publishhh


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography