Posted by : fandi Selasa, 7 Julai 2015

Alhamdulillah.. Diizinkan Allah utk sampai ke tahap ni. Tengok2 sekeliling manusia dah x sabar nak "halau" bulan Ramadan pergi dengan lagu Raya yang berkumandang di mana-mana. Sale2 baji raya dah mula dengan rancaknya...

Teringat lagu man bai.. " ku mengharapkan Ramadan kali ini penuh makna...." Tak tahulah Ramadan kali ini memberi kesan yang mendalam pada diri masing2 atau sekadar lapar dan haus.. Kemudian semasa berbuka terus jadi saudara syaitan dengan membazir bagai..

Semoga baki 10 hari terakhir ni dapat kita manfaatkan utk bekalan kita di akhirat InsyaAllah.

Sorry la geng aku jarang update bulan puasa ni. Sebenarnya ada banyak sangat nak kongsi. InsyaAllah akan dikongsi dengan kerap. Antara projek yang sedang dibuat ialah projek tudung, studio raya dan photobooth white studio. InsyaAllah lepas ni aku share pasal fotografi pulak.. Hheheh


Publishhhh


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography