Posted by : fandi Rabu, 7 Disember 2016

Antara perkara yang sukar dalam hidup kita,
Dan pada saya semua orang mengalaminya adalah:

"Tidak mampu nak puaskan hati semua orang"

Hampir setiap perkara yang kita lakukan akan ada orang sokong dan akan ada orang yang bangkang.

Itu lumrah..

Sebab, sifat puas hati dan tidak itu yang mewarnai hidup kita. Hidup kita ada plot. Ada waktu kemuncak dan ada waktu jatuh..

Apa yang harus kita lakukan?

Jalan terus. Buatlah apa yang kita lakukan itu andainya ia benar pada kita selagi tidak menyalahi undang-undang atau Agama.

Orang boleh berkata "bodohnya kau, kau akan gagal, benda ni tidak akan berjaya" dan lain-lain.

Dan sedarlah kegagalan sebenar adalah tidak pernah buat dan hanya pandai nasihat atas perkara yang mereka tidak pernah tahu atau pernah cuba..

Jalan terus... Bak kata orang Melaka, Move on.P/s: nescafe itu tetap rasa nescafe walaupun berada di keliling pinggan mangkuk dan cawan yang kotor... Mcm takde kena mengena pun. Haha


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography