Posted by : fandi Jumaat, 11 Februari 2011






5 Responses so far.

  1. ciknamr says:

    cantek! comel nyewww! :D lama x berkunjung.. ^_^

  2. cumil baby tu.. huhuhu

  3. salam..ohh cute sgt. suka pic ke-2 last tu..x ada tips2 ke nak ambil pic mcm ni :)..

  4. A FUN DEE says:

    ciknarm: tq.. :)
    diamuslima: baby sume cumel2 :)
    nurr: next post saya akan bagitau macam mana nak buat.. sangat mudah :)
    ummi: tq kak :)


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography