Posted by : fandi Selasa, 8 Februari 2011

assalamualaikum semua

apa khabar semua? harap semuanya sihat sejahtera. bagaimana dengan cuti pada tahun baru cina yang lepas? harap semuanya ok =)
saya juga pergi bercuti ke Utara bertemu dengan sahabat-sahabat lama dan balik dari Utara saya terperangkap dengan kesesakan lalu lintas. hampir 16jam memandu dari Kedah ke Melaka =(

ok pada entry kali ini saya nak cerita tentang sambutan hari lahir adik Isma Humayraa atau nama manjanya Yaya pada minggu lepas. Rakaman dilakukan di Bukit Subang selangor tempat adik Yaya sekolah bersama rakan saya Suhaimi Semiclick.












bersama keluarga tercinta =)


semoga dipanjangkan Usia dan Dimurahkan rezeki ..amin

untuk anda yang ingin melihat sampel Custom Album birthday adik Yaya bolehlah ke page Suhaimi Semiclick

semoga terhibur..sekian =)

5 Responses so far.

  1. yangyuyu says:

    mak dgn ayahnya pun comel, anak2 nya pun ccomel

  2. wooooo sooooo cute....comei2....tahniah utk Isma Humayraa...

  3. ejai_ej says:

    oohh!! sangat pink.. dan pink itu seswai ngan awek cute tu.. huhuhu.. bestnyer gambo.. haish... jeles plak aku tgk..

  4. A FUN DEE says:

    ummi: a ah dah parent cumel anak pun cumel macam anak ummi :)

    she is mine: nanti saya sampaikan :)

    ejai: yep mood pinky and the brain.. hahaha

  5. shuntek tone ni...
    Happy birthday sweetgurl:-)


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography