Posted by : fandi Isnin, 7 Mac 2011

Assalamualaikum semua

majalah fotografi kini semakin mudah untuk didapati tidak kira secara 'hardcopy' ataupun 'softcopy'. di kedai-kedai buku kini juga menjual pelbagai jenis majalah termasuk majalah fotografi. cuba lapangkan masa dan sedikit kewangan untuk membaca dan membeli majalah fotografi. hal ini kerana banyak info terbaru dan trend-trend terkini yang boleh kita ambil tahu dan pelajari. terdapat juga majalah fotografi yang mengajar tips-tips fotografi seperti pencahayaan kreatif, komposisi dan sebagainya dengan harga serendah RM10!! =)

jadi luangkan masa dan sedikit wang. anda tidak rugi pun :)


sekian :)

One Response so far.

  1. yangyuyu says:

    selalu jugak beli, simpan resit bleh wat tax deduction:)


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography