Posted by : fandi Khamis, 19 Januari 2012

Salam semua

dalam menjalani kehidupan seharian pasti ada satu-satu masa kita akan menghadapi masalah atau sesuatu perkara yang membebankan jiwa. dan setiap orang pasti ada satu tempat yang mungkin dapat menenangkan jiwa seain dari beribadah.

begitu juga saya. apabila merasa tidak tenang saya suka ke pantai. selalunya saya akan bawa kamera bersama dan tunggu sampai matahari terbenam sambil merakam saat-saat matahari terbenam. ia amat memberi ketenangan kepada saya disamping saya dapat menyaksikan kebesaran ciptaan Allah. anda pula bagaimana?


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography