Posted by : fandi Isnin, 28 November 2011

Salam semua

kadangkala ada masanya sedikit cahaya boleh menghasilkan gambar yang sangat bagus. dan ia juga mampu memberikan impak yang menarik jika kita pandai menggunakannya dan merakam pada sudut yang betul. berikut adalah gambar-gambar yang sempat saya rakam menggunakan sedikit sumber cahaya atau dalam sesetengah kategori memanggilnya " Low Key Photography" iaitu sedikit cahaya. saya rakam kesemua gambar menggunakan kamera kompak Leica Dlux 5. ada gambar yang saya rakam terus dalam mode Hitam Putih.  framing dan watermark sepenuhnya menggunakan photoscape.









sekian


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography