Posted by : fandi Rabu, 3 November 2010

Salam semua.. disebabkan oleh sokongan anda kepada blog ini maka saya akan mengadakan CONTEST PHOTOGRAPHY!!!

hadiah wang tunai akan diberikan. sila baca syarat-syarat pada gambar berikut.



penyertaan adalah PERCUMA!!!

sedikit penerangan tentang tema kreatif:
- anda perlu merakam apa-apa sahaja yang anda rasakan menarik dan kreatif tanpa perlu bantuan software untuk menjadikannya kreatif.
- hanya editing black and white dan sephia sahaja yang dibenarkan.
- gambar dinilai dari segi teknik-teknik fotografi dan penceritaan yang menarik. anda boleh baca tips-tips fotografi di blog ini atau dapatkan EBOOK  saya untuk panduan.

peserta mestilah membuat satu entry beserta gambar yang dipertandingkan dan ceritakan serba sedikit gambar tersebut dalam blog masing-masing dan link kan blog ini.

sesudah membuat entry, hantarkan link entry anda kepada saya melalui email di: dzul3429@gmail.com dengan tajuk PHOTOGRAPHY CONTEST by www.afundee-photography.com


hadiah
pertama: rm100 + ebook
kedua: rm70 + ebook
ketiga: rm50+ ebook


tarikh tutup : 30 Nov 2010 jam 12 tgh malam


APA_APA KAMERA PUN BOLEH TERMASUK KAMERA HANDPHONE =)
1 PENYERTAAN SAHAJA DIBENARKAN YE =)


 MARI MEREBUT HADIAH WANG TUNAI..SEBARKAN CONTEST INI!!!

24 Responses so far.

  1. Habibb says:

    Camner erk..idea..idea...

  2. sedang cari idea~ lalala~

  3. wow menarik nie bro!!! nak join la...

  4. salam..oo ada contest.. ok cari2 idea~. Insha-Allah, ada idea nti akan join :D.

  5. brape bnyk penyertaan pown diterima ka???

  6. A FUN DEE says:

    button: 1 penyertaan je =)

  7. atie says:

    dri sendri xde blog, tp tumpang send kt blog org boleh??
    SKA

  8. ciknamr says:

    wahh insyaAllah akan join!! nak ebook percuma!! hee :)))

  9. A FUN DEE says:

    selamat berfotografi sume.. cepat2 hantar penyertaan =)

  10. bro yg explain 2 kn explain apa??

  11. A FUN DEE says:

    syed: explain sikit pasal gambar yg dirakam.. kira cerita la pape pasal gambar tu.. =)

  12. A FUN DEE says:

    izza: join jgn x join =)

  13. cam best je..try n error je kn..

  14. A FUN DEE says:

    seposeng: sila2.. free je.. =)
    syed: masih belum ramai.. boleh join lagi.. ramai yang sedang cari idea =)

  15. Asai says:

    ape2 jenis gmbr pon boleh ker? eg: gmbr serangga.. binatang.. :)

  16. ulfa. says:

    salam.tumpang lalu..
    dah join dah. :)

  17. ala, dh tutup ke? lanjutkan la sampai ujung bulan ni...

  18. A FUN DEE says:

    suhami: sudah dilanjutkan.. boleh baca pada gambar tu =)

  19. Fizzo says:

    memang teringin nk masuk.. kebetulan baru beli camera.. tp masih merangkak nk belajar... nasib baik contest ni utk amatur.. kalau professional.. memang kne lupakan.. hehe.. tq bro

  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
  21. baru sampai kat blog nie.. minat gak nak join tapi dah lepas.. kalau ada lagi leh r roger...


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography