Posted by : fandi Sabtu, 13 November 2010

salam.. da masuk weekend da kan.. so apa plan anda untuk weekend? hmm

plan saya untuk weekend ni:

1) pergi ke zoo - nak rakam untuk wildlife photography =)
2) pergi ke tempat menarik di sekitar houston ni.
3) merakam sebanyak mungkin gambar.
4) praktik skil fotografi ( practice make nearly perfect- xde yg perfect dalam dunia ni)
5) update blog( semestinya)
6) menunggu penyertaan CONTEST fotografi ( korang taknak duit dan ebook free ke?? =P
7) siapkan tugasan tertunggak =)

jadi rancang aktiviti anda supaya ia lebih teratur.. dan selalu praktikkan apa yang dipelajari. dalam kontek ini saya menegaskan praktik selalu dalam fotografi bagi memantapkan skil dan pengetahuan.

selamat berhujung minggu =)

2 Responses so far.

  1. mcm best je..tp..aku xde camera..hm..kamera hp bleh?hehehe

  2. A FUN DEE says:

    nenek moden: boleh pakai kamera HP.. sy da bgtau da kat page contest =)


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography