Posted by : fandi Khamis, 12 Mei 2011

Assalamualaikum semua..

contest fotografi the best sunset in your life sudah ditamatkan.. jadi sebarang penyertaan baru tidak akan dilayan ye =)

saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada pembaca yang sudi menyertai contest ni.. sangat memberangsangkan.. susah juga nak buat keputusan nanti.. InsyaAllah saya akan melantik beberapa juri lain untuk mengadili penyertaan anda semua.. keputusan akan diumumkan dalam masa seminggu 2 ni disebabkan peyertaan yang banyak dan penilaian secara jelas dan teliti..

sekian terima kasih =)

3 Responses so far.

  1. Laaa.. cepatnye.. tak sempat nak pilih gambo pun :(

  2. dzafira says:

    Tau takpe... nak join jugakkkkkkkkk.. hehe.

  3. hapi besday brooo!!!!!!


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography