Posted by : fandi Sabtu, 10 Julai 2010

siapa ikram ismail?

beliau merupakan seorang fotografer terkemuka malaysia.. merupakan wedding fotografer yang pernah menjadi fotografer kepada perkahwinan siti norhaliza dan datuk K dan juga beberapa artis popular tanahair.

saya berpeluang untuk bersantai dengan beliau semasa berada di Kuala Lumpur melalui sifu saya noorizamsabran.com. peluang yang jarang diberikan kepada sebarangan orang ( bertuahnya =)

sewaktu bersama beliau saya banyak diceritakan tentang sejarah pembabitan beliau dalam bidang fotografi dari bermula dengan SLR sehingga lah ke alam digital DSLR..

beliau seorang yang peramah dan kelakar.. tetapi semasa bekerja beliau seorang yang serius dan sangat mementingkan kualiti..

sempat la jugak lepak di kedai minum2 petang bersama beliau dan abg ijam.. =)beberapa minggu lepas beliau juga pernah ditemu ramah di TV9 mengenai fotografi perkahwinan.. anda boleh la melawat website beliau di http://ikramismail.net/.


One Response so far.

  1. wow best la bro dapat kenal dengan profesional


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography