Posted by : fandi Isnin, 13 September 2010

salam semua reader.. apa khabar? harap semuanya sihat..
bagaimana sambutan hari raya anda? harap2 semuanya meriah.. dalam kita bergembira di hari raya jangan lah kita lupa pada yang tidak senasib dengan kita.. =)

sambutan hari raya saya pada tahun ini merupakan yang pertama kali tanpa keluarga tercinta kerana saya ada tugasan di luar negara iaitu di Abu Dhabi UAE =(

walaupun begitu ia juga merupakan pengalaman baru dalam hidup saya untuk menyambut perayaan di sini.. Alhamdulillah dapat juga bertemu orang malaysia di sini semasa beraya di kedutaan.. dan lebih bernasib baik lagi saya dan rakan2 di ajak untuk ke dubai oleh sahabat yang baru kami kenali iaitu pasangan dari malaysia encik Zul dan Puan Siti =)

sesuatu yang menarik untuk dikongsi.. mungkin anda berpeluang ke Abu Dhabi dan Dubai pada masa akan datang =)

warga kedutaan malaysia dan rakyat malaysia yang bekerja di abu dhabi
merasa juga masakan malaysia di sana walaupun rasanya agak kurang =)

saya dan rakan-rakan sejawatan bergambar di kedutaan

saya di depan kedutaan malaysia

malaysia tetap di hati =)gambar Burj Khalifa yang saya tangkap dari kereta

gambar hotel 7 bintang Burj Al Arab Dubaimenara tertinggi di dunia =)

senyum =)

ia merupakan pengalaman baru dalam hidup saya.. gambar-gambar tersebut merupakan gambar pada hari raya pertama.. sayangnya saya tidak membawa baju raya sewaktu berangkat ke UAE. pertama kali juga pakai Tshirt pada hari raya pertama =)..

ada banyak gambar yang saya nak kongsikan.. mungkin bukan di blog.. anda boleh add saya di facebook untuk melihat lebih banyak gambar di fendi_taurus87@yahoo.com =)

jumpa lagi..

selamat hari raya maaf zahir batin

ON

sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography