Posted by : fandi Isnin, 20 September 2010

salam semua.. anda suka sunset? saya sangat menggemari sunset... ia sangat menenangkan bila kita melihat matahari terbenam.. sungguh indah ciptaanNya kan.. dan semestinya sewaktu sunset sangat cantik jika kita dapat merakam gambar sunset tersebut.. dengan ditambah sedikit resepi maka gambar kita boleh jadi sangat menarik.. antara gambar yang kita boleh hasilkan semasa sunset adalah silhouette, landskap dan sebagainya..


  

  



apa yang saya rakam di atas merupakan moment yang sangat menarik.. 2 gambar terakhir adalah saya kandid. ia sangat menarik bagi saya kerana sangat romantik.. =)
anda boleh melihat entry2 yang lepas untuk mengetahui kaedah merakam gambar seperti di atas..selamat mencuba..

ON


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography