Posted by : fandi Selasa, 28 September 2010

hujung minggu lepas saya berpeluang melawat ke sebuah masjid yang merupakan ke 3 terbesar di dunia. masjid tersebut terletak di bandar Abu Dhabi. saya sangat mengagumi seni bina yang mereka telah bina. masjid tersebut mampu menampung seramai 10000 jemaah dalam satu masa.. memang besar.. penat juga nak berjalan seluruh masjid.. sila la jamu mata melihat gambar-gambar yang saya rakam.. Subhanallah..
6 Responses so far.

 1. salam..
  Masya-Allah..besar dan cantik

 2. A FUN DEE says:

  salam.. ye sangat besar dan sangat cantik.. penat juga nak round seluruh masjid =)

 3. besa btol..cantik laa...:)

 4. A FUN DEE says:

  baby: thanks.. nanti berpeluang ke abu dhabi mesti singgah =)

 5. Habibb says:

  tunggu tengok gambar baru

 6. bukan semata-mata masjid sahaja yang cantik tetapi engel semasa mengambil photo menyebabkan foto nampak hidup.. saya suka...


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography