Posted by : fandi Khamis, 28 Oktober 2010

5 Responses so far.

  1. salam..
    leica d-lux 5. ada dengar pasal gear ni tapi saya kurang tahu. Nampak seperti camera compact tapi berfungsi sama atau lebih baik dari sesetengah dslr kan. tapi serius cantik la. berapa harga kat sana? =).

  2. ciknamr says:

    wahh cantiknya.. nmpk klasik and nipis!!! x gemok.. heee senang nak bawak..
    mcm yg en.noorizam punya :)

  3. A FUN DEE says:

    salam
    nurr: ni mmg compact camera. so kualiti gmbr kurang sikit la dari dslr. yg ni model baru selepas d-lux4. banyak dah review pasal compact ni.. harga kat us 799usd =)

    ciknamr: yep sama ngan en noorizam punya cuma model latest. tp noorizam pun pakai leica x1 jugak.. so dia ada 2. =)

  4. ciknamr says:

    waahhh byk nye en.noorizam ada..
    en.afundee pon byk kamera!!
    cm best je byk2 kamera ni..
    nt update laa gbr dr leica ni.. nak tgk jugak hasilnya.. :) hee

  5. A FUN DEE says:

    cik namr: saya ada 2 + 1 kamera je.. 1 dslr+ 1 kompak leica dan kamera henpon =)
    saya sedang menyiapkan entry. n cuba teka? gambar bunga =)


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography