Posted by : fandi Selasa, 12 Oktober 2010

salam semua.. hareap semua pembaca sihat..

saya meneruskan jelajah saya sempena dengan urusan kerja dan kini saya berada di HOUSTON USA. Alhamdulillah saya selamat tiba pada 10 oktober 2010 jam 5 ptg waktu us.

agak meletihkan juga dengan tempoh perjalanan dari malaysia sehingga 32 jam. namun apa boleh buat. tugasan tetap diteruskan juga. dan pastinya 'teman baik' saya menemani saya untuk merakam gambar sepanjang berada di sini. saya kan kongsikan gambar-gambar yang menarik dan disamping itu juga saya akan selitkan tips2 seperti biasa =) kolam mandi tempat di masa saya menginap

 suite residence inn
 selamat hari hantu =)
 bendara USA
Hummer.. besar =)
saya bergambar dengan Hummer =)

akan datang saya akan pos lagi gambar-gambar menarik dan tips-tips terbaru =)

salam

ON

p/s: Alfatihah kepada mangsa kemalangan di lebuhraya Plus di simpang ampat Alor Gajah. saya baru je terbaca berita tersebut. salam takziah pada keluarga mangsa. Alfatihah..

One Response so far.

  1. salam ziarah..
    Dari Dubai ke USA. Bestnya..Sts tunggu pic2 yang menarik dari USA pula :).


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography