Posted by : fandi Jumaat, 21 Mei 2010

salam sume.. tips pada hari ni adalah mudah saje.. banyakkan melihat gambar yang cantik2 dan pelbagai. kenapa kita kena melihat gambar yang cantik2? sebabnya mudah sahaja. dengan melihat gambar-gambar yang cantik terutama yang dihasilkan oleh jurugambar profesional di negara kita atau di serata dunia kita akan dapat belajar dan mengambil idea-idea yang terdapat pada gambar-gambar mereka.

kita boleh meneliti gambar-gambar yang dihasilkan dari segi SENI(ART), ekspressi, komposisi, framing, tema gambar tersebut dan pelbagai lagi.. dengan tidak langsung ia dapat mengajar kita dan melatih kita belajar dengan melihat dan merasa dengan hati =)

sekarang ni dengan adanya kemudahan internet mudah untuk kita mendapatkan gambar-gambar yang menarik untuk dipelajari.

jadi mulakan melihat gambar yang menarik ok. ringkas sahaja entry hari ini.. kita jumpa lagi pada entry akan datang. senyum2 selalu =)

ON!!


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography