Posted by : fandi Isnin, 27 Disember 2010

salam semua

Alhamdulillah sudah selamat sampai di Malaysia tercinta. sudah beberapa hari juga terbengkalai blog ni. susah nak dapat talian internet semasa di kampung. sekarang saya sudah berada di KL.

lama juga tak outing di sekitar KL-selangor. ada cadangan tempat dan waktu yang menarik nak outing?

sape2 ada cadangan boleh letak diruangan komen. insyaAllah jika ramai yang "free" kita boleh adakan sesi "sharing" tips2 fotografi =)

9 Responses so far.

  1. Shaofie says:

    broga la bro! pergh memang landskap menarik. view dari puncak bukit... broga hill dekat semenyih..

  2. A FUN DEE says:

    cadangan menarik tu. kalau ramai boleh buat. meriah sikit =)

  3. penang pun x kurang hebatnya... mai penang la... hehehe

  4. salam..ada rancang juga nak ke broga, cma x set masa lagi..btl klu ramai meriah sikit. nti nak ajak member yg lain :).

  5. A FUN DEE says:

    diamuslima: penang insyaAllah akan pergi ke sana =)

    nurr: kalau macam tu boleh set. tapi tunggu saya bincang dengan beberapa rakan di sini.. dapat 5 ke 6 orang pun dah boleh pergi n kalau nurr ada ramai kawan boleh uar2kan supaya lebih meriah.. =)

  6. akak cuma ada canon ciput...leh join ker?ambik gambar pun tak pandai lagi....

  7. A FUN DEE says:

    cikgu nurin: kamera hp pun boleh join.. insyaAllah saya akan update pasal outing ni.. ajak ramai2 =)

  8. nurr pun tak la ramai kwn, cuma 2 ke 3 org..tp apapun klu dah set masa, nti update ye. Klu free, Insya-Allah boleh join =).

  9. A FUN DEE says:

    2 3 org pun ok da.. group kecil mudah nak sampaikan maklumat.. kalau terlalu ramai jadi kalut.. insyaAllah saya akan update pasal ke broga.. tp pada masa sama mungkin nak outing santai2 di sekitar KL-selangor..


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography