Posted by : fandi Selasa, 4 Januari 2011

salam semua pembaca..

lama sudah tidak update pasal fotografi. saya pulang ke kampung di melaka pada weekend yang lepas. menyambut tahun baru 2011 di rumah dan susah untuk dapat talian internet broadband di kg =)

sebelum itu saya ingin mengucapkan selamat tahun baru 2011 kepada rakan-rakan pembaca sekalian. semoga tahun baru 2011 kali ini memberikan semangat baru dan azam baru yang bakal dicapai kelak =)

saya sempat merakam matahari terbenam terakhir untuk 2010 di pantai di kampung saya. bagi yang tak sempat nak tengok matahari terbenam tersebut jom layan gambar-gambar yang saya rakam =)

keadaan yang agak berawan..cantik awan-awan tersebut =)

pasir-pasir laut yang mendamaikan

matahari dah nak terbenam

dari sudut yang lain


kucing ni teman saya tengok matahari terbenam

sambil tengok sunset saya tengok sekali orang main "banana boat" =)


selamat tinggal 2010.......


dan selamat datang 2011

sekian

8 Responses so far.

  1. subhanallah..cantik sunset di akhir 2010.

  2. Bestnya kg dekat kawasan pantai ^^
    comel kucing tu...
    ..2011..

  3. A FUN DEE says:

    Nurr: mmg cantik.. =)
    hamba Allah: rumah saya depan pantai je =)

  4. waaa.... cantiknya...

  5. cantik...sunset dah ader,sunrise xder ker?hehehe

  6. A FUN DEE says:

    diamuslima: Subhanallah..cantik ciptaan Allah
    ijat: sunrise x sempat jumpa =P

  7. xper...taun dpn akan ada lagi...insyaallah...

  8. A FUN DEE says:

    insyaAllah ada umur tahun depan boleh rakam sunrise plak =)


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography