Posted by : fandi Jumaat, 14 Januari 2011

salam semua..

kepada yang dah conform untuk pergi esok ke outing broga hill saya ucapkan selamat dalam perjalanan dan berhati-hati serta jumpa di sana.

kepada anda yang baru sahaja membaca tentang ni anda masih boleh join outing pada esok hari. detailnya boleh baca pada entry yang lepas di SINI

nantikan update gambar-gambar broga hill nanti ya =)

saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada pembaca dan pengikut blog www.afundee-photography.com. walaupun saya tak blogwalking tetapi masih ada yang setia membaca. dan dengan jumlah follower ke 200 saya akan mengadakan satu lagi contest photography. saya akan update pasal contest tersebut minggu hadapan.. tunggu ye.. hadiah lumayan menanti pemenang. (lihat entry contest yang lepas  di SINI)

ok sekian terima kasih =)


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography