Posted by : fandi Isnin, 10 Januari 2011

salam semua

selamat berhari isnin =)
pada hujung minggu yang lepas saya dan rakan-rakan ke putrajaya dan ke icity untuk berjalan-jalan sambil merakam gambar. pertama kali saya ke icity sebenarnya =) 
ia merupakan tempat yang menarik perhatian.. dengan cahaya LED yang pelbagai. begitu juga di putrajaya dengan senibina yang menarik. sesuai untuk berlatih merakam gambar binaan dengan mengaplikasikan seni geometri dan sebagainya.. lepas ni boleh buat outing di putrajaya pula =)























iklan: sertai outing ke bukit broga pada sabtu ini. sila click SINI untuk info

6 Responses so far.

  1. waaa... bestnya.. dah lama x pi ict.. kata nak masuk sini skg mahal.. btl ke?? nice pic la...

  2. yangyuyu says:

    wah cemana buat spinning blur tu, pusing2 lens eh

  3. A FUN DEE says:

    diamuslima: masuk parking keta je kena bayar.. rm10

    yangyuyu: nanti saya share masa outing ye =)

  4. wah,menarik btol...spinning tu camner nk wat?

  5. afzan says:

    spining tu pakai night mode kan? :P
    anyway nice!

  6. A FUN DEE says:

    ijat & afzan: spinning tu mudah je nak buat.. saya guna mode shutter priority dengan kamera kompak saya.. setkan pada shutter speed 1/2 atau lebih lama.. lepas tu halakan pada kawasan yang hendak dirakam dan semasa tekan shutter tu terus pusingkan kamera.. pasti dapat :)


sila laraskan kecerahan monitor komputer anda supaya anda dapat melihat perbezaan setiap jalur-jalur di bawah ini. ini bagi membolehkan anda melihat gambar-gambar dalam blog ini dalam kualiti warna yang maksimum.

Followers

Ebook Percuma tips asas fotografi

Hak Cipta Terpelihara

Blog ini adalah dilindungi oleh akta hakcipta. oleh itu anda dilarang sama sekali untuk memuat turun, menggunakan, memanipulasi, membuat salinan dan lain-lain yang berkaitan tanpa keizinan pemilik blog. sila hubungi pemilik blog untuk maklumat lanjut mengenai penggunaan kandungan blog ini untuk sebarang tujuan.

Jumlah Pengunjung

copyright@ www.afundee-photography.com. Dikuasakan oleh Blogger.

Stay In Touch

Masukkan alamat email anda di sini:

Delivered by FeedBurner

Copyright © a fun dee`s photography